Stukadoor, misschien wel de beste in Rotterdam, POLDER STUKADOORS
12
page-template-default,page,page-id-12,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-1.11.0,qode-theme-mcpherson's,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

REFERENTIES

Bent u ook enthousiast over de samenwerking met ons als stukadoor? En mag ik u als stukadoor referentie gebruiken om anderen te laten zien wat we voor ze kunnen betekenen? Laat dan hieronder uw referentie achter.

 

(Let op: werkt de knop in eerste instantie niet, ververs dan de pagina met Control + R of  Command + R op de Mac.  We werken aan een oplossing!)

Alvast bedankt!

[wp-review]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 81 reviews
Erg bedankt is top

Een berichtje uit spijkenisse
De stucadoor is net klaar ik heb van de week gebeld dat me dochter een proleem had ze krijgt een nieuwe keuken maar de meuren moesten nog gedaan worden na een hoop problemen heb ik polderstukadoors gebeld en gevraagd of ze een gaatje hadden voor me dochter en schoonzoon en dat ging nou hij is geweest is echt hellemaal top is niet alleen een vakman maar ook een kunstennaar wat krom of scheef is heeft hij weer kaars recht gemaakt we zijn er heel erg blij mee hartstikke bedankt

Woonhuis Schiedam

Voor ons oude huis in Schiedam hebben we de mensen van Ray diverse keren al ingeschakeld voor het stucwerk. Zeer tevreden, goed werk altijd geleverd en denken ook mee! Zeker aan te raden als je op zoek bent naar vakwerk.

by Sarah on POLDER STUKADOORS
Super blij met het resultaat

Enorm tevreden!!! Ik heb een voormalig huurwoning gekocht. En man man man, dat waren thuisklussers. Een steenstrip muur, overal gaten en scheuren dus een boel ellende. Tot ik vandaag thuis kwam, alles glad, strak en schoon. Hoekjes super strak afgewerkt. Ontzettend aardige heren en contact met de eigenaar verliep ook erg aangenaam. Pure muurmagie en heel erg blij!!

Stukwerk Zoetermeer

Kende Polder Stukadoors nog niet. Na korte prettige kennismaking met Ray meteen ingehuurd. De stukadoors konden snel en op korte termijn aan de slag en hebben schitterend vakwerk geleverd. Zij waren binnen 3 dagen klaar. Heel mooi en zeer degelijk werk afgeleverd. Fijne vriendelijke ambachtsmensen met liefde voor het stukvak. Ben heel blij met ze en hun werk.

by Henk Korz on POLDER STUKADOORS
referentie

Hal, 11 Mtr. Gang en Woonkamer/Eetkamer bij ons gestucked,gesausd alsmede alle plafonds gewit.
Keurige vriendelijke en hardwerkende mensen, alles na het werk keurig opgeruimd en schoongemaakt voor zover mogelijk.
Acceptabele prijs.
Wij zijn in ieder geval wel heel erg tevreden en zullen dit zeker rondvertellen en aanbevelen.

by Debbie on POLDER STUKADOORS
Vakmanschap in Maasland

Heb 2x deze vakmensen ingehuurd voor het stuken van mijn woning in Maasland. Eerst voor de woonkamer en 3 slaapkamers en nu voor de keuken, hal en 2x trapgat. Het werk is snel en netjes gedaan. Erg vriendelijk personeel, werken hard, vakkundig en snel. Ook het contact met de baas verliep erg prettig. Offerte was snel geregeld en binnen 2 dagen gingen ze aan de slag. Ik ga ze zeker nog een keer inhuren voor de zolder. Een echte aanrader!

by Robert on POLDER STUKADOORS
Ridderkerk

De woonkamer opnieuw laten stucken. Het werk is netjes en vlot gedaan. Compleet tevreden over het werk, de service. Alles precies nagekomen zoals besproken.

Snel, goed en vriendelijk! Rozenburg

Op maandag hebben we dit bedrijf gebeld en op woensdag hebben zij het stukwerk van de hele woning al opgeleverd! Het resultaat is perfect, strak en netjes!

by Jeroen on POLDER STUKADOORS
Vakwerk, snel en vriendelijk (Barendrecht)

Na een dag al een afspraak kunnen maken en direct een offerte gekregen. Binnen 1 week stond de vervolgafspraak al gepland. Zolderkamer laten stucen en een nieuw gecreëerde doorgang laten afwerken. Vriendelijk personeel, werken hard, vakkundig en zeer netjes. Alles werd naar wens opgeleverd en de boel werd opgeruimd en netjes achtegelaten. Een echte aanrader!

Goed vakwerk, snelle oplevering

Zochten een stukadoor die snel aan de slag kon voor onze woonkamer en halletje bij de trap. Na offerte en vakkundig advies hadden ze binnen een week ruimte. Strak en netjes vakwerk geleverd. Contact met eigenaar verliep erg prettig.

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
↓