Rotterdam & omgeving

Mooi stukwerk voor een goede prijs

POLDER STUKADOORS heeft 20 jaar ervaring als stukadoor en is een flexibel en klantgerichte onderneming. Vanaf het begin is het ons doel geweest om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de klanten. Wij staan dan ook 7 dagen per week klaar voor onze klanten. Ons personeel is zeer breed inzetbaar waardoor wij aan bijna al uw wensen kunnen voldoen.

 

  • Kwaliteit. Met al 20 jaar ervaring als stukadoor, zeer goed opgeleid personeel en het beste gereedschap werken wij als stukadoors altijd alles tot in de puntjes af.
  • Veiligheid. We weten wat we doen en veiligheid staat hoog in het vaandel
  • Garantie. Omdat ons personeel kwaliteit levert, is garantie natuurlijk ook gegarandeerd.
  • Klantgericht. Ons uitgangspunt, waardoor we aan bijna alle wensen kunnen voldoen.
  • Scherpe prijzen. En ook nog eens voor spoed klussen moet u bij ons zijn.

Naast al deze voordelen vinden wij het ook heel erg belangrijk dat als wij ons werk hebben afgeleverd, het schoon wordt achtergelaten.We gebruiken allerlei materialen om uw vloer en schilderwerk te beschermen tegen beschadigingen en/of vuiligheid. Wel zo netjes en fijn voor u vinden we! Zie ook onze referenties van allemaal uiterst tevreden mensen die u voor gingen. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op!

CERTIFICATEN & GARANTIES

 

POLDER STUKADOORS is als stukadoor bedrijf VCA gecertificeerd en aangesloten bij Bedrijfschap Afbouw. Dit houdt in dat wij kwaliteit, veiligheid en klantgerichtheid zeer hoog in ons vaandel hebben staan. Al ons personeel is zeer goed opgeleid als stukadoor en van zeer hoge kwaliteit. Ook gebruiken wij uitsluitend kwalitatief hoge producten en gereedschap. Door moderne communicatie middelen is ons personeel altijd bereikbaar en kan daardoor, bij calamiteiten, zeer snel ter plaatse zijn. POLDER STUKADOORS is helder, duidelijk en staat door jarenlange stukadoor ervaring garant voor een goede kwaliteit en afwerking.

 

DE VOLGENDE CERTIFICATEN EN GARANTIE HEBBEN WE:

Klaar voor actie?

Geef een gil en we komen!

Vragen?

2 + 12 =

Adres

Polder Stukwerken

Siciliëboulevard 428
3058 XT Rotterdam

+31 (0)6 55 851 951 (klik om te bellen)

info@polderstukadoors.nl

↓