Stukadoor, misschien wel de beste in Rotterdam, POLDER STUKADOORS
12
page-template-default,page,page-id-12,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-1.11.0,qode-theme-mcpherson's,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

REFERENTIES

Bent u ook enthousiast over de samenwerking met ons als stukadoor? En mag ik u als stukadoor referentie gebruiken om anderen te laten zien wat we voor ze kunnen betekenen? Laat dan hieronder uw referentie achter.

Alvast bedankt!

Verplicht

Wat is je naam
Wat is je mailadres?
De titel voor boven je referentie.
rating fields
Wat vind je van ons (werk)?

Stucwerk woning in Delft

De mannen van Polderstukadoors hebben prachtig werk geleverd in onze woning in Delft.
De stukadoors zijn erg vriendelijk en werken hard door.
Ik kan deze stukadoors bij iedereen aanbevelen.

Tim

Daar heb ik nog wel meer klussen voor….

Top, via via het nummer van Ray weten te bemachtigen. Vlot en direct contact. Meteen een prijs voor de werkzaamheden en snel starten was ook mogelijk. Twee heren kwamen keurig volgens afspraak en werkten hard door met een super glad resultaat! Zeer professioneel!

Dirk

Edward @ 05/01/2020 07:27

De mannen van Polder Stukadoors doen wat ze beloven, werken hard met een erg mooi resultaat. Hebben de plafonds en wanden van onze nieuwe woning volledig gestuct en gewit. Ze denken met je mee, zijn vriendelijk en komen hun afspraken na.

Edward

JEFFREY @ 04/16/2020 09:04

Na aankoop van een andere woning in Vlaardingen waren we opzoek naar een bedrijf voor het sausklaar stuken van de wanden. Na verschillende bedrijven gezien en gesproken te hebben ook Ray uitgenodigd om het werk te bekijken. Na makkelijk en snel contact gemaakt te hebben kwam Ray langs. Wensen geïnventariseerd en een heldere all-in prijs voor het hele werk was de uitkomst. Geen extra kosten voor dit of dat, zelfs voor de keuken waar nog sleuven en een koof gemaakt moeten worden komen ze zonder gedoe terug. Super hardwerkende mannen! Ik had alles afgedekt met stucloper, maar de rotzooi viel zo erg mee, dat dit bijna voor niets was 😉 gelukkig moet ik nog sauzen. Ik ben voorlopig wel even klaar met verbouwen, maar voor de volgende klus of als iemand me vraagt naar een goede stukadoor dan zal ik naar Polder Stukadoors verwijzen! Ray (en je mannen) bedankt, groetjes Jeffrey

JEFFREY

Hoogeveen @ 10/26/2019 07:11

We zochten een snelle oplossing en die hebben we gevonden!!
Zaterdagavond mail gestuurd, zondag telefonisch contact gehad, 2dagen later bezichting van het werk wat gedaan moest
Worden. Een week later met 2 man binnen 1 dag de wanden compleet gestuct. Ze hebben strak werk geleverd, en schoon gewerkt we hoefden niet veel schoon te maken!!! Kan ik alleen maar aanbevelen. Voor het volgende project weet ik wie ik moet bellen.

Hoogeveen

Linda @ 03/19/2020 02:42

Na het eerste contact is binnen 1,5 week mijn keuken netjes gestukt. Van een muur met veel (diepe) gaten nu weer een mooie gladde muur. Erg tevreden over het resultaat.

Linda

Perry Padmos @ 02/11/2020 11:10

Super service, mooi strak werk geleverd in korte tijd. Zeer tevreden over hoe alles is verlopen elke ochtend waren ze op tijd vanuit rotterdam in Bruinisse. Zeer tevreden over alles.

Perry Padmos

André @ 05/06/2019 02:34

Polderstucadoors heeft onze woonkamer in Hendrik Ido Ambacht gestuct dat zeer mooi en strak gedaan.

Plus punten:
Zeer strakke muren en snel ( schilder klaar)

Min punt:
we moesten veel schoon maken vloeren en kozijnen.

12

Elly Sprong @ 03/18/2019 10:00

Heel erg blij met onze gang! Geen weken wachten en keurig vakwerk afgeleverd! Dankjewel.

12

Charifa @ 01/11/2019 09:09

Ray heeft me in het verleden uit de brand geholpen met het stucwerk van mijn plafond. Hij had toen ook een hele goede tip om de plafond goed wit te krijgen. Nu 9 jaar verder wist ik hem meteen te vinden voor stucwerk wat op korte termijn nodig is in een slaapkamer en toilet in ons nieuwe huis. Ook nu is hij weer supersnel komen kijken en ook aan het werk. Een lieve man stond vanochtend op mijn stoep. Vanmiddag kwam mijn man van zijn werk en zag het mooie strakke resultaat. We zijn ontzettend tevreden. Bedankt weer!!!

12

Luck @ 06/23/2018 11:56

Een berichtje uit spijkenisse
De stucadoor is net klaar ik heb van de week gebeld dat me dochter een proleem had ze krijgt een nieuwe keuken maar de meuren moesten nog gedaan worden na een hoop problemen heb ik polderstukadoors gebeld en gevraagd of ze een gaatje hadden voor me dochter en schoonzoon en dat ging nou hij is geweest is echt hellemaal top is niet alleen een vakman maar ook een kunstennaar wat krom of scheef is heeft hij weer kaars recht gemaakt we zijn er heel erg blij mee hartstikke bedankt

12

Lisa @ 10/05/2018 08:12

Voor ons oude huis in Schiedam hebben we de mensen van Ray diverse keren al ingeschakeld voor het stucwerk. Zeer tevreden, goed werk altijd geleverd en denken ook mee! Zeker aan te raden als je op zoek bent naar vakwerk.

12

Sarah @ 10/04/2018 04:20

Enorm tevreden!!! Ik heb een voormalig huurwoning gekocht. En man man man, dat waren thuisklussers. Een steenstrip muur, overal gaten en scheuren dus een boel ellende. Tot ik vandaag thuis kwam, alles glad, strak en schoon. Hoekjes super strak afgewerkt. Ontzettend aardige heren en contact met de eigenaar verliep ook erg aangenaam. Pure muurmagie en heel erg blij!!

12

Jan @ 05/22/2018 11:22

Kende Polder Stukadoors nog niet. Na korte prettige kennismaking met Ray meteen ingehuurd. De stukadoors konden snel en op korte termijn aan de slag en hebben schitterend vakwerk geleverd. Zij waren binnen 3 dagen klaar. Heel mooi en zeer degelijk werk afgeleverd. Fijne vriendelijke ambachtsmensen met liefde voor het stukvak. Ben heel blij met ze en hun werk.

12

Henk Korz @ 02/28/2018 11:21

Hal, 11 Mtr. Gang en Woonkamer/Eetkamer bij ons gestucked,gesausd alsmede alle plafonds gewit.
Keurige vriendelijke en hardwerkende mensen, alles na het werk keurig opgeruimd en schoongemaakt voor zover mogelijk.
Acceptabele prijs.
Wij zijn in ieder geval wel heel erg tevreden en zullen dit zeker rondvertellen en aanbevelen.

12

Debbie @ 02/09/2018 10:05

Heb 2x deze vakmensen ingehuurd voor het stuken van mijn woning in Maasland. Eerst voor de woonkamer en 3 slaapkamers en nu voor de keuken, hal en 2x trapgat. Het werk is snel en netjes gedaan. Erg vriendelijk personeel, werken hard, vakkundig en snel. Ook het contact met de baas verliep erg prettig. Offerte was snel geregeld en binnen 2 dagen gingen ze aan de slag. Ik ga ze zeker nog een keer inhuren voor de zolder. Een echte aanrader!

12

Robert @ 02/08/2018 07:15

De woonkamer opnieuw laten stucken. Het werk is netjes en vlot gedaan. Compleet tevreden over het werk, de service. Alles precies nagekomen zoals besproken.

12

NB @ 01/24/2018 09:45

Op maandag hebben we dit bedrijf gebeld en op woensdag hebben zij het stukwerk van de hele woning al opgeleverd! Het resultaat is perfect, strak en netjes!

12

vd Linden @ 01/24/2018 02:58

Slecht stukwerk. Bobbels en lelijke naden. Het woord garantie waar op de website mee geschermd wordt kennen ze ineens niet meer. Veel te veel betaald voor slecht resultaat. Niet mee in zee gaan

vd linden

Jeroen @ 01/19/2018 02:36

Na een dag al een afspraak kunnen maken en direct een offerte gekregen. Binnen 1 week stond de vervolgafspraak al gepland. Zolderkamer laten stucen en een nieuw gecreëerde doorgang laten afwerken. Vriendelijk personeel, werken hard, vakkundig en zeer netjes. Alles werd naar wens opgeleverd en de boel werd opgeruimd en netjes achtegelaten. Een echte aanrader!

12

Moll @ 01/05/2018 09:28

Zochten een stukadoor die snel aan de slag kon voor onze woonkamer en halletje bij de trap. Na offerte en vakkundig advies hadden ze binnen een week ruimte. Strak en netjes vakwerk geleverd. Contact met eigenaar verliep erg prettig.

12

Rob @ 12/30/2017 09:06

Drie slaapkamers en overloop op de eerste verdieping laten stucen en plafonds witten in ons huis in Hendrik Ido Ambacht. Snel een prijsopgaaf en binnen een week alles keurig netjes opgeleverd. Top !!

12

Van den Bergh @ 12/03/2017 08:49

We hadden met spoed een stucadoor nodig. Vrijdag gebeld. Maandag werd er gemeten, gekeken en de offerte opgemaakt. En vrijdag werd er keihard en netjes gewerkt en waren wij uit de brand geholpen. Het contact met de zowel de stucadoor als de baas liep heel plezierig.
Bedankt. We gaan zeker nog een keer gebruik maken van jullie diensten als we een stucadoor nodig hebben en we hebben jullie al aanbevolen in onze kring.

12

RB @ 11/27/2017 08:41

Alle wanden en plafonds van mijn appartement in Barendrecht laten stucen. Na prijsopogaaf is de stukadoor binnen een week begonnen. Zeer ervaren, aardige en nette stukadoor. Werk is binnen opgegeven termijn opgeleverd met een strak eindresultaat.
Ik heb ook het plafond laten witten. Is superstrak geworden. In die tijd en met dat resultaat kan je deat zelf echt niet.

12

rey @ 11/25/2017 07:56

rey

Demitri @ 10/13/2017 02:58

Polder stukadoors zijn echte vakmensen zijn snel beschik baar ook in de regio numansdorp.vorige week gebeld en binnen een week konden ze al mijn woonkamer doen en die was in 1 dag klaar. En het wordt ook netjes achter gelaten. Een echte aanrader

12

Sandra @ 09/28/2017 06:38

Afgelopen week hebben we voor de 3e keer deze stukadoors ingehuurd, dit keer voor kleine aan te helen stukken i.v.m. verbouwing van ons oude huis.
Situatie opnemen, prijsopgaaf, er wordt vakwerk afgeleverd en alles wordt netjes achtergelaten. Een echte aanrader!

12

Eleonore @ 08/31/2017 06:50

Twee grote kinderkamers laten stucen door Polderstukadoors. Erg netjes geworden en prachtig resultaat. De mannen werkten hard en ze hebben het netjes achter gelaten. Hopelijk nu ook snel de zolderkamer.

12

Angelique @ 07/20/2017 09:58

Polder stukadoors heeft mijn appartement in Rijswijk helemaal gestuukt. Ik mocht zelfs bij een andere woning, waar ze bezig waren, een kijkje nemen hoe ze te werk gaan, echt heel netjes.
Ze leveren goed/strak werk, snelle communicatie, goede prijs en konden snel aan de slag! Aanrader!!

12

Sabrina Kortland @ 07/04/2017 03:29

Geweldig werk verricht bij ons in Spijkenisse. Ze werken heel strak en netjes kunnen ook snel komen na een offerte hebben zelf niet lang hoeven wachten binnen twee weken gedaan!!!!

213.93.209.148

Thomas @ 03/19/2017 07:22

Polder Stukadoors heeft onze complete woning in Zwijndrecht gestuct. In enkele dagen zijn vakmannen bezig geweest en hebben super werk geleverd. Net stucwerk, heldere communicatie en alles netjes opgeruimd! Aanrader.

12

Eva van Leeuwen, Zoetermeer @ 12/17/2016 03:02

Afgelopen week mijn kleine badkamer laten stucen. Alles netjes en schoon achtergelaten, helemaal top!

12

Aart Volmer @ 12/12/2016 10:40

Na dat bij ons thuis de muren perfect glad en strak gestuukt waren , heb ik nogmaals muren laten stucken bij mijn zoon.
Ook hier weer perfect werk van de mannen, netjes gewerkt, alle afval mee retour genomen en muren om je vingers bij af te likken zo vlak en glad.
Top kan niet anders zeggen , dit bedrijf is een absolute aanrader.

12

Esther @ 10/27/2016 08:29

Ons huis is weer als nieuw. De muren en het plafond zijn fantastisch gestuct, strak en vlak. Voor de boven verdieping komen we zeker bij Ray terug.

12

Daan Jansen, Delft @ 11/15/2016 12:17

Ik ben polderstukadoors op google tegengekomen en hierbij heb ik telefonisch contact opgenomen. Snel een afspraak ingepland voor een prijsopgave. Mijn eerste positieve reactie is dat we snelle reactie kregen naar onze vraag! Daarnaast zijn al onze vragen beantwoord. Een goed en een professioneel bedrijf kun je dit noemen. Ik heb mijn woonkamer als eerst laten stucen. Daarna heb ik de rest van mijn woning laten stucen. Zeer tevreden hierover! Tot slot ben ik erg blij dat alles netjes is achtergelaten. Nu mogen we eindelijk genieten van onze schone woning. Bedankt polderstukadoors, ga zo door!!

12

Familie van Hilst, Berkel en Rodenrijs @ 08/17/2016 08:02

We hadden op korte termijn een stucadoor nodig. Dit werd snel geregeld door Ray.
De twee stucadoors werkten hard door en hebben mooi stucwerk afgeleverd. Ze ruimden ook netjes hun ‘rommel’ achter zich op.
Ze komen nog terug voor de rest dus we kijken uit naar het eindresultaat.

12

Judith Weij @ 06/27/2016 02:39

was met enige spoed op zoek naar een stukadoor voor mijn woning in Alphen aan den Rijn. Nadat ik donderdags contact had gehad met Ray kwam hij de volgende dag meteen kijken. Offerte gemaakt voor een scherpe prijs en vandaag meteen de klus geklaard. 2 muurtjes zijn helemaal strak gestuukt en ben zeer tevreden met het resultaat. Zeer professioneel en flexibel bedrijf. Er wordt echt kwaliteit geleverd en ben super blij met het resultaat. Ik raad dit bedrijf ook zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een goede stukadoor!

12

Marlous @ 06/15/2016 04:13

In twee dagen tijd zijn alle muren van mijn nieuwe woning (gemeentelijk monument) in Gouda strak gestuukt! Ik ben er erg blij mee, nogmaals dank!

12

Fred @ 05/09/2016 07:44

Eindelijk hebben we een goede stukadoor gevonden…. echt vakwerk! We hadden twee buitenmuren die nodig opgeknapt moesten worden. Die zien boven onze verwachting prachtig gestuukt. En dan nog wat, ze komen op tijd en werken heel netjes. We gaan zeker nog een beroep doen op Polder Stukadoors, een aanrader!

12

J.B. Bruinsma @ 05/04/2016 11:41

Vakwerk. Op korte termijn heeft Ray twee stukadoors geregeld. Twee rustige nette mannen: Rudy en Juan. Het werk was strak en glad en snel gedaan. We zijn echt tevreden en raden Polderstukadoors aan. Ray doet wat hij belooft.

12

Maico @ 05/02/2016 09:15

Ik was met spoed op zoek naar een stukadoor en na 1 telefoontje stond Ray de volgende dag op de stoep. Uiteindelijk heeft hij een nette offerte neergelegd en ze konden al binnen een paar dagen aan de slag. De mannen hebben uitstekend en strak (stuc)werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat

12

D van den Berg @ 04/28/2016 10:05

Polder Stukadoors heeft deze week mijn zolderkamer gestuukt, een lastige ruimte met schuine wanden en hoeken. Ik ben erg tevreden over de nette werkwijze, de prijs en het mooie resultaat. Tot de volgende keer voor deel 2 Ray!

12

George en Pia in Den Haag @ 04/21/2016 06:02

Strak, glad, netjes gewerkt, afspraken nakomen, scherpe prijs, snel en goed, flexibel en fijn samenwerken. Allemaal dingen die wij over Ray en zijn mannen kunnen zeggen. Onze mooie oude woning in Den Haag is prachtig gestuct. Plafonds, wanden, trapopgangen en de hal. Alles is even spiegelglad ondanks soms moeilijk bereikbare plekjes. We gaan jou zeker aanbevelen wanneer onze vrienden in Den Haag op zoek zijn naar een goede stucadoor.
Hartelijk bedankt. Pia en George.

12

Daniela & Vjeko @ 03/06/2016 10:53

Bij wat enige haast op zoek naar een stukadoor geweest, dag later een bliksem bezoek van Ray en twee dagen later waren ze al aan de slag. Net persoon, nette werknemers en een net bedrijf. Inmiddels alle muren van de woonkamer, keuken en gang strak en glad. En het mooiste, geen strepen meer van prefabbetonnen vloeren op plafond! Bij vertrek beschermfolies opgeruimd, natte doek over de vlekken gehaald. Al met al een hoge servicegerichtheid, goede kwaliteit voor een goede prijs. Een tevreden klant in Nieuwerkerk aan den IJssel.

12

Daniela & Vjeko @ 03/06/2016 10:53

Bij wat enige haast op zoek naar een stukadoor geweest, dag later een bliksem bezoek van Ray en twee dagen later waren ze al aan de slag. Net persoon, nette werknemers en een net bedrijf. Inmiddels alle muren van de woonkamer, keuken en gang strak en glad. En het mooiste, geen strepen meer van prefabbetonnen vloeren op plafond! Bij vertrek beschermfolies opgeruimd, natte doek over de vlekken gehaald. Al met al een hoge servicegerichtheid, goede kwaliteit voor een goede prijs. Een tevreden klant in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Array

Doron Arieli @ 03/03/2016 07:09

Onze nieuwe jaren 70 woning in zijn geheel laten stuken door Polder Stukadoors. Ondanks de strakke planning, de bouwtechnische obstakels die men tegenkwam en de soms ‘last minute’ toegevoegde wensen van onze kant is alles tot in de puntjes super strak en binnen de planning opgeleverd. Het zeer plezierige meedenken naar een oplossing, de flexibiliteit van alle medewerkers en de wil van een ieder om een mooi eindproduct op te leveren hebben er toe geleid dat wij een moderne, strakke woning kunnen betrekken dat als paleis kan doorgaan. Buiten de kwaliteit van het opgeleverde werk is het zeer fijn werken met alle vakmensen van Polderstukadoors !
Fam. De Wolf, Barendrecht

12

R van Hengst @ 02/29/2016 11:45

Begin september de halve woonkamer plus keuken laten stuken over spachtelputz heen een geweldig resultaat echt vakwerk .
Na het plaatsen van de keuken is de stukadoor terug gekomen om mijn klassieke keukenschouw te stuken en wederom vakwerk .
groeten uit Spijkenisse

12

M. van der Linde @ 06/28/2015 04:59

De afgelopen 2 weken hebben de mannen van Polder stukadoors mijn gehele woning voorzien van een schuurwerk plafond en spachtelputz wanden. Keurig werk afgeleverd en alles volgens afspraak. Bedankt!

M. van der Linde

Rianne de Heer @ 01/03/2016 11:10

In november heeft Polder Stukadoors onze keukenwanden keurig geegaliseerd. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze, de prijs en het resultaat.

12

Sebas Van Eck @ 02/13/2016 11:30

Wij hebben polderstukadoors leren kennen als een eerlijke, snelle, met kwalitatieve bedrijf die zijn werk met grote inzet en professionaliteit heeft verricht. Het hele huis laten stucen. Resultaat: Strakke schone muren !! Daarnaast is het huis netjes achter gelaten. Erg vriendelijk en behulpzaam . Dankuwel !!

12

arnold v w @ 03/09/2015 06:10

lastige zolder met scheve muren hoeken en gaten in korte tijd netjes gemaakt. alles voor een nette prijs gedaan. bedankt

arnold v w

Voogd @ 02/17/2015 06:20

De stukadoor van Polder stukadoors heeft bij ons een deel van de hal en de muren naar de eerste en tweede verdieping (trapopgangen) en een wand van de zolderkamer gladgestuuct..Niet eenvoudig maar .prima werk geleverd. Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen, snel en goed werk en een scherpe prijs.

Voogd

Nick @ 02/12/2015 10:15

Wij zijn bezig om onze badkamer te verbouwen. Nu wilde wij eerst over de huidige tegels heen maar deze zaten los. Bij het verwijderen van de tegels waren de muren totaal niet glad meer en overal waren de leidingen in de muur gehakt. Wij hebben een zeer strakke planning en Polder stukadoors kon ons na het sturen van de foto’s direct een eerlijke prijs aanbieden. Wij gingen hier gelijk mee akkoord en de stukadoor kon per direct 2 dagen later wanneer we hem nodig hadden. Keurig op tijd. Het stucwerk is perfect gedaan en is helemaal naar verwachting. Geen troep en vriendelijk personeel. Binnekort gaan wij na het tegelen de plafonds nog laten stuken. Uiteraard door polder stukadoors. Dit bedrijf is zeker een aanrader. Goede service en duidelijke afspraken.

Nick

Judith @ 02/06/2015 08:27

Afgelopen maandag was ik met wat enige haast op zoek naar een stukadoor.
Telefonisch contact opgenomen met Ray, die m.i. prima servicegericht te werk ging. Binnen enkele uurtjes stond de afspraak voor de volgende dag.
Er is keurig werk geleverd, slaapkamer ca 30 m2 gestukt en ik ben absoluut tevreden. Amir dank je wel in het bijzonder voor je vriendelijke overkomen en het werk wat je hebt verricht.
De heren beveel ik dan ook van harte aan … !

Judith

Henk & Ria van Trigt, Delft @ 12/30/2014 09:49

Nog helemaal onbekend in onze nieuwe woonplaats Delft gingen we op zoek naar een stukadoor. Op internet gezocht en terecht gekomen bij Polder stucadoors, die adverteren met snelle prijsopgaaf en op korte termijn starten met de werkzaamheden.
Een afspraak gemaakt voor de volgende dag en inderdaad kwam Ray de gemaakte afspraak keurig na. De prijs van de te stucen ruimtes kon hij ons meteen geven en twee dagen later verscheen de stukadoor, ook precies op de afgesproken tijd.
Na anderhalve dag hard en zorgvuldig werken waren onze woonkamer (50 m2) en onze keuken (14 m2) keurig glad gestuucd.
Er is heel schoon gewerkt en de prijs vonden wij heel billijk.
Voor iedereen die een stukadoor nodig heeft bevelen wij de firma Polder van harte aan.
Zij doen wat zij beloven en zelfs meer dan dat.
Firma Polder: heel hartelijk bedankt. Als wij in de toekomst weer een stukadoor nodig mochten hebben, zullen wij geen minuut aarzelen om weer contact met u op te nemen.
In onze vrienden/kennisenkring zullen we uw bedrijf eveneens aanbevelen.
Met vriendelijke groet
Ria en Henk van Trigt

Henk & Ria van Trigt, Delft

Ria en John Westerveld, Barendrecht @ 11/14/2014 07:27

Via Internet bij Polder Stukadoors terechtgekomen.
De firma Polder gebeld en gevraagd of het mogelijk was om onze badkamer waterdicht te stuken zodat we geen voegen meer hadden . Dit was geen probleem zei de firma Polder. Het resultaat is prima!
De stukadoor heeft netjes alles afgeplakt en alles weer opgeruimd.
Na 10 dagen droogtijd de muren met waterdichte muurverf geverfd, wij zijn blij met het resultaat. Nu maar afwachten of het inderdaad waterdicht is ;).
Kortom de Firma Polder kunnen wij aanbevelen. Ze komen netjes de afspraken na!
Groetjes Ria en John Westerveld.

Ria en John Westerveld, Barendrecht

Mike & Sarah, Hellevoetsluis @ 09/22/2014 07:17

Echt een aanrader , hele goede service en alles perfect afgewerkt en strak gemaakt.. en toen ze klaar waren hebben ze ook alles schoon achter gelaten echt super!!

Mike & Sarah, Hellevoetsluis

Ruud & Carolien, Rotterdam @ 07/29/2014 07:16

Via Internet bij Polder stukadoors terechtgekomen, mede door de aantrekkelijke website. Het bleef niet alleen bij een goede website, ook het vervolg was prima. Na ons telefoontje stond Ray diezelfde middag al op de stoep en een paar dagen later waren de stukadoors al aan de slag.
Resultaat: spiegelglad plafond en prachtige spachtelputz muren.
Vriendelijk en net personeel, kortom, een echte aanrader.

Ruud & Carolien, Rotterdam

Frank en Tiny, Klaaswaal @ 06/04/2014 07:16

We zochten op korte termijn een stukadoor die al onze wanden glad kon maken. enkele telefoontjes gepleegd en Polder kwam meteen langs. Werk bekeken en meteen een goede prijs kunnen afspreken. week daarna aan het werk en perfect opgeleverd op de afgesproken datum. kortom. voor een goede klus bij polder aankloppen

Frank en Tiny, Klaaswaal

Fam. Snoeij, Schoonhoven @ 06/02/2014 07:16

Onverwachts was voor ons nieuwe dakkapel na het aanhelen van de muur en aftimmeren toch het stuken en egaliseren van de muur noodzakelijk. Polder stukadoors kom gelukkig snel komen. Ook het contact mer prijsaanvraag en diverse andere vragen via Whatsap gaat erg makkelijk en gelijk antwoord, erg fijn. Op de dag van afspraak eurig op tijd en mooi afgewerkt.
Bedankt voor de snelle service.

Fam. Snoeij, Schoonhoven

richard en marijke, Waddinxveen @ 04/15/2014 07:15

Dit jaar wilden wij onze keuken woonkamer en hal laten stucen via internet kwamen we bij polderstukadoors we hadden trouwens meerdere stukadoors benaderd …. maar polderstukadoors kwamen gelijk kijken ook gelijk een mooie prijs afgesproken…nu is ons huisje prachtig mooi gestuct onze complimenten voor het harde werken zo mooi strak gedaan…wij zijn erg blij …wij raden aan als je iets gestuct wil hebben om bij polderstukadoors te informeren…….. snel en keurig stuc werk…..elke dag netjes op tijd….en ook belangrijk ze komen de afspraken na….

richard en marijke, Waddinxveen

B. Zweegers, Zoetermeer @ 01/21/2014 07:14

Trappenhal van onder tot boven en zolderkamer laten stukken.
De muren waar ik zelf problemen in zag omdat ze er zeer slecht uitzagen hebben ze zonder problemen zeer mooi gestuukt.
Ben zeer tevreden over het afgeleverde werk, 2 man 1 dag werken, vriendelijke rustige en nette mannen.
Ik kan Polder stukadoors zeker aanbevelen, ben met mijn volgende klus ook weer klant.
Met vriendelijke groet,
B. Zweegers
Zoetermeer

B. Zweegers, Zoetermeer

Nelleke, Hellevoetsluis @ 12/23/2013 07:14

Woonkamer, hal en bovenverdieping tot zolder met spachtelputz laten doen.
Was veel stukwerk vooraf nodig omdat er jaren niets aan het huis was gedaan door de vorige bewoner.
Superwerk afgeleverd door vakmensen heel tevreden en kan iedereen Polder stukadoors aanbevelen.
Goede prijs en kwaliteit en keurig personeel.

Nelleke, Hellevoetsluis

bioresonantiebehandeling. nl, Noorden @ 12/02/2013 07:14

Deze stucadoor zijn vakmensen hebben echt supernetjes gewerkt in t trapgat , super bedankt jongens volgende klus bel ik jullie weer, groetjes

bioresonantiebehandeling. nl, Noorden

Maaike en Jan van Dongen, Dordrecht @ 11/16/2013 07:13

1 oktober kregen wij de sleutel van een voor ons nieuw appartement.
Muren waren kaal, plafonds jaren niets aan gedaan en bestaande sparingen dicht gemaakt.
120 vierkante meter spachtelputz, 20 vierkante meter stuckwerk, 95 vierkante meter plafonds 2 maal gewit, sparingen gesloopt, op schrootjeswand gipsplaten aangebracht gestuckt en van spachtelputz voorzien.
Het werk werd in 5 werkdagen conform afspraak keurig uitgevoerd, gesloopte materialen werden afgevoerd. Alles voor een zeer redelijke prijs.
Zeker een aanrader voor vakwerk, afspraken nakomen en keurig personeel.

Maaike en Jan van Dongen, Dordrecht

van As, Den Haag @ 11/10/2013 07:13

In drie dagen tijd was het plafond van onze zit/eetkamer prachtig gestuct en waren de muren en het plafond perfect gewit. Wat een hoog tempo en wat een prachtig vakwerk! Alles werd keurig netjes achtergelaten. We zijn heel erg tevreden

van As, Den Haag

Huigen, Bergschenhoek @ 07/09/2013 07:13

In 2 dagen heel de woonkamer gespachteld en het plafond gewit. Keukenmuur super strak laten trekken! Wij zijn zeer tevreden. Prijs/kwaliteit is zeker goed! Aanrader!

Huigen, Bergschenhoek

van Sambeek, Rotterdam @ 06/11/2013 07:13

Afgelopen najaar en afgelopen week hebben de stukadoors van polder in ruim 3 dagen bijna ons hele appartement gestuukt. Prima prijs/ kwaliteit verhouding, betrouwbaar en netjes. Kortom, een aanrader!

van Sambeek, Rotterdam

Esther, Rotterdam @ 04/27/2013 07:13

Zoals de stukadoor ongetwijfeld vaker te horen krijgt natuurlijk een haastklus, maar ik werd gelijk gerustgesteld. Op maandagavond een prijsopgave gedaan, vrijdagmiddag al het stucwerk keurig opgeleverd! Ik ben zeer tevreden over het werk van Polder Stukadoors en zal het zeker aanraden.

Esther, Rotterdam

Martin en Annemieke, Gouda @ 12/19/2012 07:11

Wij wilden in onze nieuwe woning alle muren laten stucen. Via internet kwamen wij uit bij Polder. Daar hebben wij zeker geen spijt van!!
Het stucwerk ziet er echt erg strak uit. Wij hebben ook alles laten verven door Polder daarna en ook dat is heel mooi geworden.
Alles verliep zoals afgesproken en zonder gedoe. Wij hadden een erg krappe planning en met Ray besproken wat mogelijk was. Vervolgens hebben zijn mannen keihard gewerkt om het voor elkaar te krijgen. Als wij weer iets te stucen hebben zullen we zeker Polder stucadoors bellen. Een aanrader dus!

Martin en Annemieke, Gouda

Frans en Brenda, Gouda @ 10/11/2012 07:11

De muur in de slaapkamer was bij het weghalen van de panelen zwaar beschadigd. Gelukkig konden de mensen van Polder Stukadoors op korte termijn de schade herstellen. Het ziet er weer tip top uit! Ook de gang ziet er weer strak uit.
Dus voor een snelle en strakke oplossing waren we aan het goede adres, en dat voor een zeer redelijke prijs.
Bedankt en tot de volgende keer!

Frans en Brenda, Gouda

Ton, Rotterdam @ 09/19/2012 07:10

Had twee muren van grof granol. Al jaren een bron van ergernis.
Maar eens contact opgenomen met Polder stukadoors.
Gisteren is de stukadoor geweest.
Zijn vroege vogels afspraak was half acht waren perfect op tijd.
Werken netjes alles wordt afgeplakt en later weer opgeruimd.
En het resultaat is geweldig. Nog nooit zo`n mooie strakke gladde muur gezien.
Weekje laten drogen dan kan er geverfd worden.
Vakmensen voor een redelijke prijs.
Zeker aan te raden.

Ton, Rotterdam

Marcel en Kitty, Bergschenhoek @ 09/05/2012 07:11

Wij hadden stuc en schilderwerk te doen (de hele woonkamer), en dat moest op korte termijn gebeuren. Ray gebeld, direct offerte en de volgende dag in de vroege ochtend stonden beide stucadoors op de stoep. Alles hadden ze netjes afgeplakt, Wat zijn dat harde werkers!, zeer goed en strak resultaat
zowel de muren en togen (zaten scheuren in het oude stucwerk vanwege lekkage)
mbv de sikkens kleuren waaier de kleurnummers bepaald, en na het stucwerk en droogtijd kwamen de schilders. Ook hier weer vakwerk.
Zeer tevreden, en zeker voor vervolgwerkzaamheden zal ik ze benaderen.

Marcel en Kitty, Bergschenhoek

Sandra Jiawan, Rijswijk @ 07/26/2012 07:11

Mijn planning van opknapwerkzaamheden dreigde in de soep te lopen. Muren stucen bleek noodzakelijk. Vrijdagmiddag heb ik diverse stukadoors gebeld. Nadat ik Ray van Polder had gesproken, was er weer hoop.
Zondagavond al kwam Ray langs om te beoordelen en hoorde de paniek bij me bij de planning om vrijdag aan te vangen. Ook daar was een oplossing voor, maandagochtend om half acht stonden de heren al op mijn stoep en eind van de middag had ik prachtig gestuucte muren!
Ik ben zeer tevreden over het resultaat, maar ook wat betreft de snelheid en prijs.
Thanks!

Sandra Jiawan, Rijswijk

Astrid, Rotterdam @ 06/24/2012 07:08

Op vrijdagavond kwam Ray langs om onze woning te bekijken. Op dinsdag stonden de stukadoors op de stoep en donderdag aan het eind van de middag zag onze benedenverdieping er superstrak uit. Ook de schouw van bakstenen was geen probleem en werd helemaal glad gemaakt.
We zijn erg tevreden over het eindresultaat en kunnen Ray en zijn mannen van harte aanbevelen!

Astrid, Rotterdam

Michel & Cynthia, Sliedrecht @ 05/26/2012 07:08

Nadat wij verschillende stukadoors een offerte hadden laten maken kwam Ray van polder stukadoors veruit het goedkoopste uit de bus. Vandaar dat wij ook voor de polder stukadoors hebben gekozen en hier hebben wij zeker geen spijt van gekregen. Na drie dagen hadden de mannen heel onze beneden verdieping gestukt en het zag er al geweldig uit. Na een week drogen zijn ze nog een dag geweest om te sauzen nu ziet alles er weer uit als nieuw. Fijn ook dat ze binnen een week aan de slag konden dus als u iemand zoekt die snel voor u klaar staat voor een goede prijs en kwaliteit dan bent u bij de polder stukadoors aan het juiste adres.

Michel & Cynthia, Sliedrecht

Heleen en Wouter, Zevenhuizen (ZH) @ 05/23/2012 07:08

De polderstukadoors hebben bij ons geweldig werk geleverd.
Ze hebben bij ons de muren en plafonds van de keuken, woonkamer, hal en aanbouw voorzien van een stuclaag en de ietwat hobbelige muren recht gepleisterd.
Het hele traject is ongecompliceerd en snel verlopen conform de afspraken, wij hebben nu een superstrak resultaat.
En we waren blij verrast dat het werk maar 3 dagen heeft geduurd.
Zonder meer een aanbeveling !

Heleen en Wouter, Zevenhuizen (ZH)

Hans van der Horst, Den Haag @ 04/25/2012 07:08

Wij hebben Polder stukadoors opdracht gegeven om onze muren op te knappen.
behang en andere wand bedekking waren aan vernieuwing toe.
wij zijn terecht gekomen bij deze firma door de website die er goed uitziet.
Na een keer bellen is de heer polder direct bij ons komen kijken en hebben wij snel en vakkundig advies gekregen over de gewenste aanpak. Nadat de prijs afgesproken was hebben we eerst rustig de kleuren kunne bepalen waarna we een afspraak hebben gemaakt voor de aanvang van dit project.
op de eerste dag zijn de muren door een vakman gladgestukt De stukador was snel en netjes en nadat de muren droog waren (48 uur) is door de zelfde vakman de hechtlaag aangebracht in een paar uur. De volgende dag is de hele kamer met het definitieve product gepoetst, met een voor ons bijzonder mooi resultaat.
Dus snel en vakkundig. Wij zijn echt van plan om dezelfde firma ons trappenhuis ook te laten opknappen.
25-04 2012 Fam v.d.Horst.

Hans van der Horst, Den Haag

Familie van de Lagemaat, Nieuw Beijerland @ 03/28/2012 07:08

We zijn heel tevreden dat we Polder Stukadoors in huis hebben gehaald om onze
benedenverdieping te laten stucen.
Alles super strak gestucd, zowel plafond als alle muren.
Dit alles in een heel korte tijd en voor een zeer scherpe prijs.
Bedankt! Vr. Groeten, Marco en Susan

Familie van de Lagemaat, Nieuw Beijerland

Mieke van Dijk, Alphen a/d Rijn @ 03/24/2012 07:08

Ik heb op een donderdag gebeld met Ray van Polder Stukadoors. Vond het prettig dat ik gewoon kon bellen en helemaal top was dat hij binnen een uur al op de stoep stond om het werk op te nemen. Kort daarop kwam de Stukadoor het werk uitvoeren.
Helemaal keurig! Vloer netjes afgeplakt, alles helemaal strak en bij vertrek is er geen rommel achtergelaten. Prijs was ook prima.

Mieke van Dijk, Alphen a/d Rijn

Fanny, Ouderkerk aan den IJssel @ 03/19/2012 07:08

Afgelopen weekend is onze benedenverdieping gestuct.
Wij waren zeer tevreden over het resultaat, alles is superstrak afgewerkt, woning achteraf opgeruimd achter gelaten.
Aan te bevelen voor iedereen!
Vakmanschap voor een mooie prijs, wat wil je nog meer.

Fanny, Ouderkerk aan den IJssel

Iris & Edwin, Rotterdam Katendrecht @ 03/14/2012 06:57

-Bellen voor een afspaak en dezelfde dag nog een offerte aan huis
-Op zeer korte termijn begonnen met het Stukwerk
-Binnen een week 3 verdiepingen (77m2 plafond 128 m2 wanden) klaar
-Zeer gladde muren en mooie nette afwerking

Iris & Edwin, Rotterdam Katendrecht

Martin & Esther, Alblasserdam @ 02/25/2012 06:56

65 m2 meter in amper 8 uur. Snel gewerkt, misschien iets te snel. Sommige details hadden netter gemogen.
De prijs is zeer scherp en voor de volgende klus bellen we weer de Polder stukadoors.

Martin & Esther, Alblasserdam

Debora, Schoonhoven @ 01/31/2012 06:55

Polderstukadoors is nu drie keer bij ons geweest. Drie keer heel tevreden.
– stukwerk is erg netjes
– werkzaamheden worden op korte termijn verricht
– alles wordt netjes achtergelaten
– afspraken worden nagekomen
– personeel zijn harde werkers, netjes en beleefd
Al met al zijn wij zeer tevreden. Niet voor niets dat we ze na de eerste keer nog twee keer hebben laten komen en hebben we in de toekomst nog iemand nodig dan weet ik al wie ik bel!

Debora, Schoonhoven

Jolanda de Veld, Berkel en Rodenrijs @ 01/15/2012 06:54

Maandag gebeld en vrijdag was de hele woonkamer gedaan,
erg snel en mooi werk geleverd!

Jolanda de Veld, Berkel en Rodenrijs

Pascal, Boskoop @ 12/30/2011 06:54

Keurig vakwerk, snel en netjes!
Deze heren kun je gerust in je huis binnen laten voor een mooi eindresultaat tegen een keurige prijs.

Pascal, Boskoop

Aad, Barendrecht @ 09/21/2011 06:53

Ik heb ze wel eens knapper gezien, maar nog niet eerder beter zien stuken… (-;

Aad, Barendrecht

Aad, Barendrecht @ 09/21/2011 06:52

Vaklui die hard werken en perfect werk leveren…Bel gerust Polderstucadoors, ze hebben mn nummer en ik praat u graag bij….
Heren bedankt!!!!!

Aad, Barendrecht

Fam. Goos, Rotterdam @ 07/28/2011 06:52

“Vandaag gebeld, morgen in huis” geldt voor Polder Stukadoors! Woensdagochtend gebeld, zelfde dag opname en offerte en de dag erop volledige keuken reeds gestuct. Klasse werk, deskundig, netjes, vriendelijk en zeer flexibel en schappelijke prijs. Bovendien zonder meerkosten nog eens 2 1/2 extra m2 gestuct van een lastige inbouwkast, die niet in offerte zaten! Hartelijk dank! Nu een Ikea-keuken uitzoeken…
Vriendelijke groet, Fam. Goos, Rotterdam

Fam. Goos, Rotterdam

Marian Rutten, Capelle aan den IJssel @ 07/24/2011 06:50

Woensdag gebeld en zaterdagochtend al een stukadoor. Topwerk voor onze keuken.
Snelheid en deskundigheid.

Marian Rutten, Capelle aan den IJssel

James & Sharon Larner, Dordrecht @ 07/06/2011 06:49

Woensdag 8 uur. Twee vriendelijke mannen staan voor de deur. Zij komen onze nieuwe opbouw voorzien van stucwerk op de plafonds. 40 m2 in nog geen 8 uur. Klasse!! Ziet er erg strak en gelikt uit. Alles zeer professioneel en harde werkers. Ze hebben alles schoon achter gelaten en wij zijn zéér tevreden over het resultaat. Meer dan waard voor de prijs.
Hartstikke bedankt en zeker een aanrader voor anderen.
Met vriendelijke groet,
fam. Larner.

James & Sharon Larner, Dordrecht

Paula la Peau, Den Haag @ 07/03/2011 06:49

De mannen van Polder stukadoors hebben prachtig strak stukwerk afgeleverd in mijn woning.De afwerking van de 5 togen vereist niet alleen grote vakkennis maar het is ook met ambachtelijke fierheid uitgevoerd.
Een extra compliment voor de togenspecialist die Polderstukadoors in huis heeft. Het was een genoegen de heren aan het werk te zien tijdens de verbouwing van mijn flat die een oosterse uitstraling heeft gekregen mede door de fraaie togen en de architectuur van schuine wanden van mijn aannemer.
Het zijn allen harde vriendelijke werkers die met respekt hun taak uitvoerden voor de opdrachtgeefster.
Ik heb groot ontzag voor ambachtelijk “kunnen”. Stukwerk is een vak die bekwaamheid en ervaring vergt.
Het geheel is nog niet af, het zal echter een zeer artistieke woning worden die past bij een kunstenaares.
Een visitekaartje voor Polderstukadoors en mijn aannemer!
Dank aan Polderstukadoors van Paula.

Paula la Peau, Den Haag

Marco & Manon, Rotterdam @ 07/01/2011 06:46

Prima stukadoor, erg tevreden met het resultaat!
Op maandag gebeld en op vrijdag zijn de jongens begonnen…Prima werk geleverd en glad stuukwerk!
Bij iedereen aan te raden!

Marco & Manon, Rotterdam

Marco & Manon, Rotterdam @ 07/01/2011 06:46

Prima stukadoor, erg tevreden met het resultaat!
Op maandag gebeld en op vrijdag zijn de jongens begonnen…Prima werk geleverd en glad stuukwerk!
Bij iedereen aan te raden!

Marco & Manon, Rotterdam
↓