Stukadoor, misschien wel de beste in Rotterdam, POLDER STUKADOORS
12
page-template-default,page,page-id-12,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-1.11.0,qode-theme-mcpherson's,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

REFERENTIES

Bent u ook enthousiast over de samenwerking met ons als stukadoor? En mag ik u als stukadoor referentie gebruiken om anderen te laten zien wat we voor ze kunnen betekenen? Laat dan hieronder uw referentie achter.

 

(Let op: werkt de knop in eerste instantie niet, ververs dan de pagina met Control + R of  Command + R op de Mac.  We werken aan een oplossing!)

Alvast bedankt!

[wp-review]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

POLDER STUKADOORS
Average rating:  
 85 reviews
by Perry Padmos on POLDER STUKADOORS
Super

Super service, mooi strak werk geleverd in korte tijd. Zeer tevreden over hoe alles is verlopen elke ochtend waren ze op tijd vanuit rotterdam in Bruinisse. Zeer tevreden over alles.

by André on POLDER STUKADOORS

Polderstucadoors heeft onze woonkamer in Hendrik Ido Ambacht gestuct dat zeer mooi en strak gedaan.Plus punten:

Zeer strakke muren en snel ( schilder klaar)Min punt:

we moesten veel schoon maken vloeren en kozijnen.

by Elly Sprong on POLDER STUKADOORS

Heel erg blij met onze gang! Geen weken wachten en keurig vakwerk afgeleverd! Dankjewel.

by Charifa on POLDER STUKADOORS
Woonhuis Rotterdam IJsselmonde

Ray heeft me in het verleden uit de brand geholpen met het stucwerk van mijn plafond. Hij had toen ook een hele goede tip om de plafond goed wit te krijgen. Nu 9 jaar verder wist ik hem meteen te vinden voor stucwerk wat op korte termijn nodig is in een slaapkamer en toilet in ons nieuwe huis. Ook nu is hij weer supersnel komen kijken en ook aan het werk. Een lieve man stond vanochtend op mijn stoep. Vanmiddag kwam mijn man van zijn werk en zag het mooie strakke resultaat. We zijn ontzettend tevreden. Bedankt weer!!!

by Luck on POLDER STUKADOORS
Erg bedankt is top

Een berichtje uit spijkenisse

De stucadoor is net klaar ik heb van de week gebeld dat me dochter een proleem had ze krijgt een nieuwe keuken maar de meuren moesten nog gedaan worden na een hoop problemen heb ik polderstukadoors gebeld en gevraagd of ze een gaatje hadden voor me dochter en schoonzoon en dat ging nou hij is geweest is echt hellemaal top is niet alleen een vakman maar ook een kunstennaar wat krom of scheef is heeft hij weer kaars recht gemaakt we zijn er heel erg blij mee hartstikke bedankt

by Lisa on POLDER STUKADOORS
Woonhuis Schiedam

Voor ons oude huis in Schiedam hebben we de mensen van Ray diverse keren al ingeschakeld voor het stucwerk. Zeer tevreden, goed werk altijd geleverd en denken ook mee! Zeker aan te raden als je op zoek bent naar vakwerk.

by Sarah on POLDER STUKADOORS
Super blij met het resultaat

Enorm tevreden!!! Ik heb een voormalig huurwoning gekocht. En man man man, dat waren thuisklussers. Een steenstrip muur, overal gaten en scheuren dus een boel ellende. Tot ik vandaag thuis kwam, alles glad, strak en schoon. Hoekjes super strak afgewerkt. Ontzettend aardige heren en contact met de eigenaar verliep ook erg aangenaam. Pure muurmagie en heel erg blij!!

by Jan on POLDER STUKADOORS
Stukwerk Zoetermeer

Kende Polder Stukadoors nog niet. Na korte prettige kennismaking met Ray meteen ingehuurd. De stukadoors konden snel en op korte termijn aan de slag en hebben schitterend vakwerk geleverd. Zij waren binnen 3 dagen klaar. Heel mooi en zeer degelijk werk afgeleverd. Fijne vriendelijke ambachtsmensen met liefde voor het stukvak. Ben heel blij met ze en hun werk.

by Henk Korz on POLDER STUKADOORS
referentie

Hal, 11 Mtr. Gang en Woonkamer/Eetkamer bij ons gestucked,gesausd alsmede alle plafonds gewit.

Keurige vriendelijke en hardwerkende mensen, alles na het werk keurig opgeruimd en schoongemaakt voor zover mogelijk.

Acceptabele prijs.

Wij zijn in ieder geval wel heel erg tevreden en zullen dit zeker rondvertellen en aanbevelen.

by Debbie on POLDER STUKADOORS
Vakmanschap in Maasland

Heb 2x deze vakmensen ingehuurd voor het stuken van mijn woning in Maasland. Eerst voor de woonkamer en 3 slaapkamers en nu voor de keuken, hal en 2x trapgat. Het werk is snel en netjes gedaan. Erg vriendelijk personeel, werken hard, vakkundig en snel. Ook het contact met de baas verliep erg prettig. Offerte was snel geregeld en binnen 2 dagen gingen ze aan de slag. Ik ga ze zeker nog een keer inhuren voor de zolder. Een echte aanrader!

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
↓